Pán Prstenů alá Bravo

Jeremius varuje: Tenhle článek vám muže způsobit křeč mozku! :-)))

Časopis Bravo zajisté znáte, minimálně jste ho někdy viděli alespoň prodávat v PNSce. Pokud já vím, je to neskutečná slátanina určená pro naivní puberťáky, kteří ještě "nemají z ničeho rozum". Nyní můžu říct, že jsem opravdu rád, že jsem se ani ve svých "telecích letech" tímhle rádoby-plátkem nezabíval! Tinne kdesi v hlubinách internetu odhalila oskenovanou fotoreportáž o filmu (přesný název FilmStory). Už jen fakt, že někdo chce děj Pána Prtenů shrnout do 14 fotografií na dvou stránkách, je rouhačství a důkaz o nízkém intelektu redaktorů Brava. Ale komentář...komentář... ten mě dostal!

...Sauron není niky vidět....nazgúlové jsou "černí rytíři".. "statečný Aragorn se rytířům postaví, Gandalfa ale zachránit nedokáže"... Frodovi pomáhá kouzelný meč... bylo použito 1000 efektů... Galadriel nehraje vždy čistou hru... lidé jsou "snaživé bytosti, ale není jich mnoho"...

Stačilo? Opravdu nechápu, jak si někdo může kupovat takový kompost! Pokud náhodou vlastníte nějaký výtisk, ve vlastním zájmu ho neprodleně odneste do nejbližší sběrny nebezpečného odpadu nebo ho alespoň obřadně spalte!

První stránka
Druhá stránka

Jirka 'Jeremius' Wetter



Tolkien.cz: Přímou cestou do Ardy
© Jirka 'Jeremius' Wetter, jeremius@fantasy-scifi.net, 1997 - 2004
http://fantasy-scifi.net/jrr_tolkien/