Lord of the Rings: The Art of the Fellowship of the Ring za 955 Kč

Cena knihy Lord of the Rings: The Art of the Fellowship of the Ring byla snížena na 955Kč! Původní vyšší cena byla způsobena špatnými informacemi ze strany dodavatele.

V Obchůdku byl zahájen prodej knih v češtině. Samozřejmě nesmí chybět slavní spisovatelé jako Frank Herbert (Duna), J.R.R. Tolkien, J. K. Rowlingové (Harry Potter). Zejména bych vás rád upozornil na ilustrovaného Pána Prstenů, jehož oba díly stojí shodně 275 Kč. Sortiment se samozřejmě bude rozšiřovat, ale pokud byste hned teď *museli* mít nějakou knihu, která není ještě v nabídce, stačí napsat na obchod@fantasy-scifi.net, viz upozornění.

Z anglických publikací jsou asi nejaktraktivnějšími novinkami Diář a Kalendář s ilustracemi od Ted Nasmitha na motivy světa J.R.R. Tolkiena. Obě publikace stojí 302 Kč. Ale opravdovou bombou je Lord of the Rings: The Art of the Fellowship of the Ring - nádherná publikace s více než 500 malbami, které vznikly během pěti let, kdy se připravoval film Společenstvo Prstenu.

V Obchůdku ovšem i nadále naleznete nádherná třička z filmů Pán Prstenů a Harry Potter, efektní šachy či originální malby od Patrika Krásného.

Jirka 'Jeremius' Wetter



Tolkien.cz: Přímou cestou do Ardy
© Jirka 'Jeremius' Wetter, jeremius@fantasy-scifi.net, 1997 - 2004
http://fantasy-scifi.net/jrr_tolkien/