Santa Gandalf naděluje dárky

Santa Gandalf

Sice se to nezdá, ale Vánoce se kvapem blíží (a vlastně i premiéra Dvou věží). Při této příležitosti zavítal do Obchůdku Santa Gandalf s rancem plným dárků. Vždyť kde jinde dostanete všechny tři díly českého ilustrovaného vydání Pána Prstenů za 799Kč? V rámci předvánoční akce byly také slevněny Šachy z filmu Pán Prstenů na pouhých 994 Kč.

Přece jen Santa Gandalf mluví anglicky, což se projevilo i v jeho dárečcíh: Do Obchůdku téměř po roce přinesl neuvěřitelně luxusní vydání Pána Prstenů - Lord of the Rings (Illustrated edition). Nechci vám nic vnucovat, ale takto reprezentativní knihou potěšíte každého tolkienofila :-) Kombo "Journeys of Frodo, Atlas of Middle-Earth" vám poskytne snad vůbec nejpodrobnější mapky a nákresy Středozemě, jaké se dají sehnat. Samozřejmostí v knihovničce každého "pokročilého" znalce profesorova díla musí být Silmarillion a Nedokončené příběhy v originále, které můžete díky Santově mocnému kouzlu "LOWER-PRICE" získat dohromady jen za 399 Kč.

Co dodat? Že je St. Gandalf moc hodný pán a že mu to v červéném plášti sluší? :-))) Zkraťte si utrpení při čekání na film Pán Prstenů: Dvě věže nějakým pěkným dárkem z Obchůdku

Jirka 'Jeremius' Wetter



Tolkien.cz: Přímou cestou do Ardy
© Jirka 'Jeremius' Wetter, jeremius@fantasy-scifi.net, 1997 - 2004
http://fantasy-scifi.net/jrr_tolkien/