Termín uvedení českého rozšířeného vydání Pána Prstenů

Čeští fanoušci J. R. R. Tolkiena a filmové verze jeho nejznámějšího díla se konečně dočkají: rozšířené čtyřdiskové DVD-vydání titulu Pán prstenů: Společenstvo prstenu bude mít premiéru v České republice na začátku prosince.

Oním dlouho očekávaným datem je 6. prosinec 2002 - od tohoto dne se čtyřdiskový Pán prstenů objeví ve videopůjčovnách i v maloobchodním prodeji, a to hned ve dvou podobách. První, základní produkt se jmenuje Pán prstenů: Společenstvo prstenu - Speciální rozšířené vydání a na čtyřech DVD discích přináší kromě filmu samotného i více než třicet minut nových a rozšířených scén vložených režisérem Peterem Jacksonem, novou hudbu složenou Howardem Shorem, hodiny bonusů včetně výtvarných návrhů a výpravnou dvanáctistránkovou brožuru, vše v české verzi. Cena pro maloobchodní prodej byla stanovena na 1.299,- Kč.

Skutečnou lahůdkou je pak Pán prstenů: Společenstvo prstenu - Sběratelské vydání. To obsahuje navíc soundtrack z filmu na CD a knižní zarážky na police (book-ends) v podobě sošek Argonautů (kromě knih samozřejmě můžete využít i na polici, na níž skladujete své videokazety a DVD). To vše v reprezentativním dárkovém obalu a za cenu 1.999,- Kč.

Zdroj: Warner Bros

Jirka 'Jeremius' Wetter



Tolkien.cz: Přímou cestou do Ardy
© Jirka 'Jeremius' Wetter, jeremius@fantasy-scifi.net, 1997 - 2004
http://fantasy-scifi.net/jrr_tolkien/